Kolekcije i cijene fotografiranja

Saznajte što sadrži pojedina kolekcija koju smo pripremili za vas.

Preuzmite kompletan cjenik

Rezervirajte termin za fotografiranje u našem studiju na broj telefona 098 9358 411 Ukoliko trebate bilo kakvu dodatnu informaciju rado ćemo vam pomoći!

Kolekcija Daisy - 250 eur

Odaberite elegantan paspartu album u finim koricama od tkanine koju ćete sami odabrati između različitih dizajna i boja, a tekst na koricama možete personalizirati. Album je veličine 20×15 cm i sadrži 10 fotografija s paspartuom u boji prema Vašem odabiru. Ovaj vintage album može biti okomit ili vodoravan.

Kolekcija također uključuje Vaš izbor od 15 obrađenih digitalnih fotografija.

Uz ove predivne kutije u istom dizajnu dobivate Folio sa vaše dvije najomiljenije fotografije u paspartuu. Izložite ih na policu ili darujte posebnoj osobi.

Kolekcija Iris - 350 eur

Nudimo Vam jedinstvenu, ručno izrađenu paspartu kutiju za čuvanje Vaših fotografija. Možete odabrati materijal i boju te dodati poruku, imena ili simbole koji Vam se sviđaju. Kutija je veličine 30×40 cm. Sadrži 10 fotografija koje ćete izabrati iz kolekcije fotografija sa Vašeg fotografiranja. Fotografije su formata 20×30 cm s paspartuom u boji.

Kolekcija također uključuje Vaš izbor od 20 obrađenih digitalnih fotografija.

Kolekcija Rose - 450 eur

Budite okruženi ljubavlju i emocijama. Otisnite ih na foto platnu i izložite na svojem zidu ili polici. Visokokvalitetan tisak sa posebnim zaštitnim slojem osigurava dugotrajnost Vaše slike. Foto platno je veličine 40×40 cm ili 40×60 cm.

Kolekcija također uključuje Vaš izbor od 20 obrađenih digitalnih fotografija na USB Sticku koji dolazi u elegantnoj personaliziranoj kutijici.

Također dobivate ručno izrađeni Folio sa vaše dvije najomiljenije fotografije u paspartuu koji može biti u istom posebnom dizajnu kao i kutijica za USB. Izložite ih na policu ili darujte posebnoj osobi.

Slike na platnu trudnice Slike na platnu obitelj Slike na platnu djeca